SHOARMA PIZZERIA WAALWIJK

SHOARMA PIZZERIA WAALWIJK shoarma - pizzeria - grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Pizzeria Waalwijk. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 12:25 Bezorging was snel en werd aan de deur in ons vakantiepark afgeleverd! Super fijn! Pizza's waren oké, maar niet bijzonder.
12 sep 2022 om 21:07 Bezorging was snel dus dat is netjes! Eten en service viel ons helaas erg tegen.
12 sep 2022 om 7:40 T was geweldig
11 sep 2022 om 8:15 Super snelle levering! Heel prettig en heerlijk gegeten.
6 sep 2022 om 21:23 Hey wordt saai maar nog steeds lekkerste pizza en supersnelle verzorging. Dikke aanrader!
5 sep 2022 om 10:29 Jullie zijn vergeten extra broodje bij te doen waar ik wel voor heb betaald
3 sep 2022 om 21:37 Na mijn bestelling kreeg ik de melding dat de bezorger er over 64 minuten zou zijn. Na een half uur was hij we al. Natuurlijk fijn dat het eerder is, maar een betere schatting van de bezorgtijd was fijn geweest. Friet en shoarma was aan de droge kant
7 aug 2022 om 20:16 Helaas 2e keer iets besteld en voor de 2e keer klopte de bestelling niet. Je vraagt en betaalt voor kaas en nergens is er kaas te zien. Lijkt alsof ze het gewoon niet hebben Of de extra’s niet lezen. Makkelijk verdienen zo.
7 aug 2022 om 9:34 het was toppie
1 aug 2022 om 1:01 Smacznie i Szybko Się Poleca
31 jul 2022 om 23:26 Normaal is de shoarma altijd super lekker en vers daarom bestellen we hier altijd. Vandaag was hij niet vers, bijna koud & erg droog geldt ook voor de friet. Dat was jammer omdat het normaal echt top is. Bezorging was wel snel.
31 jul 2022 om 0:55 135 minuten wachten...