SHOARMA PIZZERIA WAALWIJK

SHOARMA PIZZERIA WAALWIJK shoarma - pizzeria - grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Pizzeria Waalwijk. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 6:59 Enigste in Waalwijk waar je een calzone pizza kan bestellen! Eten was goed warm en goed van smaak.
26 jun 2022 om 17:22 I order a Kapsalon around 23:00. the aproximate time for order it was between 35-60 min, and they confirm the order will be deliver 00:40. they come over 1:00 while I was sleeping and now they treath me also bad ay the phone with them.that's my foult
21 jun 2022 om 22:01 de pizza smaakte bijzonder goed,alleen deze was te groot vooor mij alleen dus ik heb er ook mijn kennis van laten eten,die vond deze uiteraard ook goed smaken
18 jun 2022 om 14:42 Czas oczekwiwnia przedłużył sie o 90 minut
18 jun 2022 om 10:48 Food great as always but my stamp voucher was gone due to the banking app problems, now it says it's already been used but I didn't receive my discount. Please let me know who to contact to solve this problem.
16 jun 2022 om 20:17 De beste pizza van Waalwijk!! Supersnelle bezorging en mega vriendelijke bezorgers. Dikke aanrader!
8 jun 2022 om 19:12 Vond het wel wat weinig voor een xxl kapsalon in vergelijking met de prijs
6 jun 2022 om 20:13 Slechte service, turkse broodjes shoarma en kebab besteld. 1 uur later wordt je op gebeld dat de turkse broodjes op zijn.. we konden kiezen uit een Durum of een Pita.. die goedkoper zijn. Geen geld terug gekregen wat we teveel hebben betaald. Nooit m
5 jun 2022 om 21:05 Altijd even goed en lekker
2 jun 2022 om 22:27 Sneller bezorgd dan aangegeven, shoarma hawai was super goed friet apart was perfect. Alleen waren ze mijn cola vergeten
31 mei 2022 om 21:30 Lekkere pizza en lekkere frietjes. Bezorgtijd sneller dan aangegeven.
26 mei 2022 om 19:19 Snel bezorgd en hele lekkere lams